Боярський будинок культури. Як дістатися.

Boyarka Budunok kultury

Адреса Боярського будинку культури: м.Боярка, вул. Шевченка, 82.

Дістатися до Боярського будинку культури можна так:

  • Без пересадок: Маршрутним таксі  №825: кінцева зупинка в Києві “Центральний залізничний вокзал” (Метро «Вокзальна») навпроти “Макдональдсу”. Їде по С.Петлюри-Жилянській-Антоновича-Голосіївському проспекті (вул. 40-річчя Жовтня). Проїжджає станції Метро: Олімпійська, Палац Україна, Либідська, Деміївська, Голосіївська, Виставковий центр, Іподром, Теремки. Зупинка в Боярці –  Пожежна частина (Будинок культури). 

Ознайомитись докладніше з маршрутом № 825 можна на цьому ресурсі

  • З пересадками: Електричкою до станції Боярка чи маршрутними таксі №№ 720, 368, 369, 796 від Києва до кінцевої в Боярці, тоді перейти пішохідним мостом через залізничні колії  пересісти на маршрутку №825 (кінцева зі сторони Боярки) або на маршрутку №1 (місцева) і доїхати до Будинку культури (5-7 хв).

Боярський будинок культури –  дивись на карті

Докладніше про  маршрутні таксі, якими можна дістатися до Боярського будинку культури з пересадками:

№ 812 – кінцева біля Метро Дружби Народів.  Проїжджає бул.Дружби Народів – Голосіївський проспект – Васильківська- Глушкова – кільцева дорога – вул.Чорновола – Вишневе – Крюківщина – Тарасівка – Боярка. Зупиняється біля мосту, на кінцевій пересісти на № 825 або  № 1. 5-7 хв. до Будинку культури.

А від цих маршрутних таксі на кінцевій у Боярці потрібно перейти через пішохідний міст через колії, а тоді пересісти на № 825 або  № 1. 5-7 хв. , щоб доїхати до Будинку культури:

№ 720 – кінцева в Києві на площі Перемоги, навпроти Цирку по вул. Воровського; (проїжджає станції метро «КПІ», «Шулявка», «Берестейська», «Нивки», «Святошин», «Житомирська», кінцеву зупинку швидкісного трамваю (Кільцева).
№ 368 – Кінцева в Києві по вул. Пестеля. Від залізничного вокзалу або ст.Метро «Вокзальна», перейти на вул. Пестеля в напрямку площі Перемоги через перехід, який називають «труба».
№ 369 – кінцева в Києві, ст.Метро «Святошин»; (їде через м.Вишневе, проїжджає станцію метро «Житомирська»).
№ 796 – кінцева в Києві, ст.Метро «Академмістечко» (їде через с.Білогородка).

image_pdfimage_print