Умови вокального конкурсу “ОСІННЯ ПІСНЯ-2015”

DSCF5667

До участі у вокальному конкурсі “Осіння пісня-2015” запрошується талановита молодь віком від 6 до 30 років, що випробовує себе у мистецтві вокалу.
Для участі у конкурсах необхідно подати заявку, у котрій вказати прізвище, ім’я та по-батькові, рік та день народження, вік, контактні дані (е-mail, телефони, поштова адреса), назву навчального закладу чи місця роботи, програму виступу тощо. Пісні на слова Івана Коваленка, слова та фонограми можна знайти на сайті поета у відповідних розділах. Заявки на конкурс та довідки за телефоном 096-566-64-34 або за електронною адресою fest-kovalenko@ukr.net. Форма Заявки

Умови конкурсу:

І тур (або відбір в іншому форматі) – проводиться на базі навчальних та культурних закладів з 1 по 30 вересня у порядку, визначеному адміністраціями цих закладів. Ці заклади за рішенням власних конкурсних комісій обирають та направляють на ІІ-й тур до 5-ти конкурсантів.
ІІ тур – відбудеться 17 жовтня 2015 року на базі Києво-Святошинського районного центру творчості молоді «Оберіг» (м.Боярка), початок об 11.00

До другого туру готується 1 пісня:

– Пісня українською мовою
АБО
– Пісня на слова Івана Коваленка

Усі твори виконуються наживо у супроводі музичних інструментів або у супроводі інструментальної фонограми (-1).

Конкурсанти мають бути готові на прохання конкурсної комісії виконати ще одну пісню іншого характеру, тому перед виступом надають 2 фонограми.

Виконання пісні на слова І.Коваленка надає конкурсанту додаткові бали.

Переможці конкурсу визначаються у наступних номінаціях:

  • Молодша група: 2001 та наступні роки народження (перше, друге, третє місця);
  • Середня група: 1998 та наступні роки народження (перше, друге, третє місця);
  • Старша група: 1985 та наступні роки народження (перше, друге, третє місця).
  • Краще виконання пісні на слова І.Коваленка
image_pdfimage_print